Senyum PADA masalah ;-)

Maka Masalah akan tersenym kembali kepada kita.Nak jadikan cerita,kepala naim skang tengah serabut memikirkan lab report yg makin lama makin tak terbuat.bukan salahkan kerja buat lab tu,tapi time management yg tak baik bakal mengundang masalah…

disini sebagai pengajaran jangan la menagguhkan perkara yg boleh di buat hari ini. Inilah hasilnya daripada posting yg lepas. Kalau kita gagal merancang pastinya kita merancang untuk gagal, tapi pastikan ,bahawa rancangan kita itu terlaksana,naim nie merancang macam2,tapi yg berjalan tak seberapa.

apa yg dapat di ambil sebagai pengajaran akan naim nukilkan di sini..salam perjuangan..

7 Comments (+add yours?)

  1. faleya
    Jan 25, 2010 @ 07:09:54

    comey baby ni..hehe..senyum~~~

    Reply

  2. UmmI
    Jan 25, 2010 @ 13:50:10

    buat ingatan bersama…apabila terasa hebat.. lihatlah mereka yang lebih hebat akhiratnya.. apabila terasa kurang dan diuji.. lihatlah mereka yang lebih merana..

    Reply

    • justnaim
      Jan 25, 2010 @ 14:40:42

      BETUL UMMI…sekarang walaupun naim terasa berat ujian yg menimpa nie..
      tapi bila mengenang ada lagi yg lebih berat ujian nya dari naim..naim bersyukur…Alhamdulillah..

      Reply

  3. rdiana89
    Jan 27, 2010 @ 02:07:27

    ak dah rs smlm, nie lah akibat suke tangguhkn keje uhh dah serik r….

    Reply

  4. faleya
    Mar 18, 2010 @ 09:16:11

    oh diana~ku serik jugeee

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: