Jumpa Mentor..(dR.ZamRI)..wohoho..

Bismillahirrahmanirrahim…Assalamualaikum…

wah…bagusnya aku kali nie..siap bagi salam lagi..bukan apa saja nak nak jadi lebih baik dari semalam…he2..hari nie perkara penting telah berlaku…berjumpa dengan mentorku Dr.Zamri..apa!!!..tak kenal..????!!!! astaghafirullahalazim… meh nak kenalkan…

he2..tapi sebelum tue,meh nak kenalkan dulu Dekan Fpend,kalo tak kenal yg nie tak sah…

tengok sekali ja ea…pemacam ..cun tak dekan Fpend….1 dalam seribu,1Malaysia..(eh tersyasyul)..

ini lah dia PROF. DATIN DR. SITI RAHAYAH ARIFFIN. dekan kesayangan kitaowang..kalo tak da dia tak da la Fpend,tulang belakang dan teraju utama Fpend (VVVIP). Sayang prof.

seterusnya di perkenalkan….bekas mentor naim dulu…he2..kena ingat jugak…jangan la jadi abis madu sepah di buang..(eh ter kena kat batang hidung aku nie..)

inilah dia… Dr. JAMALUL LAIL ABDUL WAHAB (Phd dah asenya..) dulu penah jadi mentor naim .he2..memang baik sangat la. memberi nasihat dan tunjuk ajar yg berguna… jasamu dr akan ku kenang selamanya….

dan last but not least..yg di nanti-nantikan….jeng-jeng…jeng…

PROF. MADYA DR. ZAMRI MAHAMOD apemacam..ensem tak mentor naim…

haha..tapi jangan main2 beb..sekali kena sound..pergh..makan dalam dowh..

Maka masuk la part best..he2.Pada awal, pendapat peribadi naim.Dr.Zamri adalah seorang yg agak garang la owang nya… penah la bekerja dengan beliau tuk satu program..kenal la sikit2..tapi tak kenal sungguh2 lagi..so biarlah kita bersangka baik ea..dan hari tue first time jumpa dia swang2 coz ada budak bagi tahu dr.Zamri nak jumpa..apa lagi,mengenangkan sikapnya yg agak panas baran tue( maaf  ya Dr…he2) sepantas kilat la aku dan Ego s ku memecut ke Fpend…VVRRROOOmmmm..

Pabila sampai di sana..naim dengan berdebau hati dan perasaan nie..maklum la swang2..he.. call mat nor,tak angkat… nie mat nor..kawan bek aku la jugak nie…satu mentor ha….punya la berkali2 aku call tak dapat..mat la..he2… so tanpa melengahkan masa lagi aku pun ketuk dan memberi salam… “masuk..”” dengan senyuman terukir aku masuk..tengok ja muka Dr. susah ja nak nampak beliau senyum..pa lagi,dudap la jantung aku…he2..

“kenapa swang ja mana yang lain..” tue soalan yg di ajukan..cepat ja aku tangkap yg Dr.nak jumpa semua sekali serentak.. so aku faham,tanpa bercakap banyak ” saya kumpulkan diorang minggu depan”… terus aku kuar.. tapi masih dengan senyuman la…hahah..lepas stress masa tue..pikir nak kena sound banyak lagi td.. so baru tadi jumpa balik Dr. Zamri. terus berubah pandangan aku kat dia..he2..Berapa kali jugak aku nampak dia senyum tadi..mungkin sebab kitaorg bagi kerjasama kat dia..so dia pun layan kita baik2 la..jadi moral of da story..”dun judge da buk by its cover k”..(ejaan entah pape)..pandangan latest pasal Dr.zamri skang ummphh la..(baek)..hahha..

tadi dapat tugasan tau..tapi Dr.zamri cakap Rahsia..antara kita-kita jah…so setakat ini sajalah nukilan Justnaim.. wallahualam bissawab..

P/s: kepada watak-watak di atas maaf la kalo ada terkasar bahasa..jangan saman ea..saya ada PTPTN ja..he2..  Wat Dr.Zamri..cayalah…he2

2 Comments (+add yours?)

  1. UmmI
    Jan 25, 2010 @ 13:47:25

    melihatkan impression pada gambar saya pun gerun jika menjadi menteenya…🙂

    Reply

  2. justnaim
    Jan 25, 2010 @ 14:43:03

    fuh….!! berangin……….

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: