Mesyuarat agung Tahunan…(PENDIDIK)

Assalamualaikum sahabat2…

Entry pada kali ini cuma nak promot sikit pasal mesyuarat agung tahunan PENDIDIK kali ini. Kepada rakan2 Fakulti pendidikan yang membaca entry nie jangan lupa yer menghadirkan diri anda pada 1 february 2010 (isnin) jam 8.o0 malam terpacak.Jangan lewat2 plak,nanti pukul 1 tak pun kul 2 baru habis karang..warning siap2..he2.. so kalo di imbas kembali dulu masa first yer,naim jadi MC tuk AGM lepas,fuh..rasanya masa tue la first time jadi MC kat UKM nie.. and then melarat2 la jadi MC,he2 promot lagi(macam bagus..pi daa).Lepas tue di beri mandat dalam PENDIDIK sebagai timb.exco penerbitan dan informasi…kerja????….mesti la wat benda2 yang berkaitan dengan multi media,hebahan,blog dan lain2 yang melibatkan media cetak,media elektronik,media massa dan pelbagai media lagi..(merapu plak dak nih.. kelekuk krang..).Ampun2…saya tak bersalah pak…he2..Kali nie naim bertindak sebagai owang yang menggerakkan AGM tue…nanti kalo tengok slot  multimedia yang terpampang kat skrin tue naim la wat…(kalo tak best jangan kutuk belakang ea..tuhan marah tau..) jadi tak nak cakap banyak lagi…datang jangan tak datang ya sahabat2..kuasa di tangan anda…celcom…hahahha..(merapu lagi..pang!!! kan dah kena)..aduh…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: