Aku mahu Perubahan….!!!!! Naim EvolutiOn…

KAlu bercakap tentang perubahan…mestila dari yang sesuatu yang kurang baik..kepada sesuatu yang lebih baik…

dalam bahasa jepun berubah=Henshinn!!!..aku suka benar dengan ayat nih…rasa macam masked Rider…he2..bab2 nie aku tak leh ubah..

intro kepada entry nie pun dah merapu…bila nak berubah…????🙂

Kenapa timbul entry yang macam nih…masakan pokok bergoyang kalo tak da angin…he2..semuanya berkenaan tentang umur….satu hari dok duduk senang2 dgn mak…tercerita la pasal umur…”mak2 cek dah 21 kan tahun nih…” mak pun dgn selamba menjawab…” hah tau pun…dah berbulu ataih bawah..” haha..asyik terkena ja dgn mak.. padahal topik nak ckp pasal kawen…heh2..kawin lagi..macam la tak da benda len dah nak cakap…he2..tue la…tahun depan dah 22..seterusnya tua dan tua…bila nak Henshin…jadi matang skit…skang pun dok minat masked rider lagi.. tak pa la…nak jadi cikgu..kepala kena masuk dgn bebudak kan..okeh..takut menyimpang..kembali kepada tajuk entry..

so azam baru tuk berubah tuh mmg dah setiap tahun di perkatakan…tapi macam tue jugak…insyaAllah..kali nie berbeza kot..sebab dah tua la katakan..sebelum nie muda lagi…otak pun dok melencong merata…skang fokus la kot skit… kepada yang lebih penting… so Jom la kawan2…”lets turn over a new leaf..”

P/S: kepada Sueca ….td bru lepas bca..yup fren forever….thanks…

4 Comments (+add yours?)

  1. suesca
    Jul 16, 2010 @ 13:34:30

    sueca?? or suesca? hehe..

    Reply

  2. Playboy cap Gayung
    Jul 17, 2010 @ 09:33:10

    owh…baru pakcik paham….he2

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: